Go İthalat Türkiye'nin 1 Numaralı B2B Tedarikçisi. İster Parakende İster Toptan Al Yada İstersen XML Bayilik ile Tüm Dünyaya Sat For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping. For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping. For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping. For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping. For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping. For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping.

Anahtar Teslim E-Ticaret Sitesi XML Entegrasyon Paketi

Anahtar Teslim E-Ticaret Sitesi XML Entegrasyon Paketi

Brand: NARGOO

Stok:

99

Perakende Fiyatıdır

18,000.00 TL

     
    Made in Turkiye
    Şimdi sipariş verirseniz içerisinde kargoda.
    Anında
    Gönderim
    Ücretsiz
    Kargo
    Yerli
    Üretim
    Add To Basket
    Take İt Now

    DEMO SİTE VE YÖNETİCİ PANELİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

     

    ShopPHP, kiralık kategorisinde bir yazılım değildir. Böylece yazılımı kendi sunucu / hosting üzerinde barındırabilir, tüm modül ve şablonları FTP üzerinden erişerek kişiselleştirebilirsiniz. Yıllık güncelleme zorunlu olmadığından, bir kira ücreti ödemeden kendi sunucunuzda süresiz olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz her zaman, indirimli lisans güncelleme tutarını ödeyerek güncel sürüme geçiş yapabilirsiniz. ShopPHP 15 senedir sürekli güncellenmektedir. Geniş bir kullanıcı kitlesi olduğundan, neredeyse Türkiyede hizmet veren tüm bankalar, ararcı ödeme kuruluşlarını, XML entegrasyonları, SMS gönderim firmalarını desteklemektedir. Altyapıda bulunmayan bir entegrasyonu her zaman opsiyonel olarak ekletebilirsiniz.

     

    Shopphp yazılımında yıllık kira/lisans bedeli bulunmamaktadır. Satın aldıgınız yazılım, domain adresinize lisanslanacak ve sunucunuzda herhangi ek bir ödeme yapmadan sınırsız olarak kullanabileceksiniz. Satın alma tarihinden 1 yıl sonra, opsiyonel olarak yıllık teknik destek sürenizi uzatabilirsiniz.

     

    ShopPHP ile şablonlara ait tüm HTML/CSS/JS dosyaları açık olarak yüklenir. Bu konuda teknik bilginiz olması dahilinde, şablonu dilediğinizce kişiselleştirebilir veya kendi şablonunuzu giydirebilirsiniz.

     

    Lisans tek bir domain adı için verilebilmektedir. Domain adı değişimi (ülke, domain uzantıları ve subdomain kullanınmları hariç) yapılamamaktadır.

     

    Kullanmış olduğunuz yazılımda XML çıktı desteği bulunması halinda, bu serviste bulunan verileri (ürün, kategori marka ve kullanıcı listesi) tek tuşla ShopPHP yazılımına çekebilirsiniz. XML servisinizde ürün URL adreslerinin bulunması durumunda, ürünlere ait URL adreslerini de kaybetmezsiniz.

    Sitenizde XML çıktı bulunmaması durumunda, verilerin çekilmesi için bot yazılımı teklifi alabilirsiniz.

     

    Yazılımı aşağıdaki özellikleri sunan herhangi bir sunucuya kurabilirsiniz. Bu bileşenler, Türkiyede hizmet veren sunucu firmalarının tamamına yakınında hazır kurulu olarak gelir.

    - PHP v7.4 ve üzeri
    - Ioncube v11.0 ve üzeri
    - cURL
    - MySQL
    - GD Library v2 (+TTF Support)
    - SOAP Ext.
    - Simple XML Element Ext.

     

    Ödeme Seçenekleri (98)

    Yazılım ile müşterilerinize sunabileceğiniz birçok ödeme modülü hazır kurulu olarak gelir. Banka kurulumunu tamamlamanız sadece birkaç saniyenizi alır.

     

    Güçlü SEO Desteği

    SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket desteği, içeriğe özel meta tanımlama, Google Sitemap tanımlama ve otomatik Google keyword generator ile size güçlü bir SEO altyapısı sunar.

     

    XML Entegrasyon (723)

    Tek tıkla bayisi olduğunuz firmanın ürünlerini kendi sitenize ekleyebilir, anlık stok ve fiyat güncellemesi yapabilirsiniz. Cron servisinizi kullanarak güncellemeyi otomatik getirebilirsiniz.

     

    Rakip Fiyat Analizi

    Rakip Fiyat Analizi modülü ile, en çok kullanılan pazaryerlerindeki fiyatlar ile ürün fiyatınızı otomatik / günlük olarak karşılaştırıp, sürekli en uygun fiyatı sunabilirsiniz.

     

    Pazaryeri API Entegrasyonu

    Opsiyonel olan Pazaryreri API entegrasyonları ile toplu ürün yükleyebilir, anlık fiyat ve stok güncellemesi yaptırabilir ve siparişlerin panelinize düşmesini sağlayabilirsiniz.

     

    Kargo API Entegrasyonu

    Kargo firmaları ile API entegrasyonu kullanabilir, anlık kargo durumunu direkt sitenizden gösterebilirsiniz. API desteği olmayan firmalarında ise manuel takip no / URL adresi girebilirsiniz.

     

    Sosyal Medya

    Opsiyonel modül ile "Instagram Feed""Facebook Magaza" ve "Facebook ile Giriş" desteğini ekleyebilirsiniz. Ürünlerinizi otomatik olarak Facebook sayfanızda "Mağaza App" içerisinde listeleyebilirsiniz.

     

    XML Çıktıları

    Tüm ShopPHP paketlerine, 24 XML Çıktı desteğinden yararlanabilirsiniz. Yönetim panelinizden aktif edebileceğiniz XML çıktı desteğiniz ile fiyat karşılaştırma sitelerinde aynı gün yerinizi alabilirsiniz.

     

    Hazır Şablonlar

    E-ticaret paketlerinde sayısı devamlı artan şablonlardan (tüm şablonları demo sitesinden görmek için tıklayın) istediğinizi seçip kullanabilirsiniz. Yeni bir şablonu birkaç saniyede kurabilirsiniz.

     

    Kolay Tasarım

    ShopPHP'nin diğer yazılımlarından ayıran özelliği site ve e-postaların şablonlar üzerine kurulu olmasıdır. Sadece HTML/CSS bilginiz ile tasarımınızı kişiselleştirebilirsiniz.

     

    Instagram

    Instagram Feed desteği ile, Instagram sayfasınzda paylaştığınız resimleri, kendi sitenizde dinamik olarak yayınlayabilir, her bir post içeriisnde bulunan ürünleri eşleştirebilirsiniz.

     

    Google Entegrasyonları

    Google Analytics, Data Layer, Rich Snippets, Sitemap / Imagemap XML, Merchant XML, Reconversion, Conversion, Purchases ve Re-marketing desteği standart olarak gelir.

     

    Satış Promosyonları

    Tüm paketlerde sürekli artan sayıda kampanya desteği kullanıma hazırdır. Ör; Bir süre gezinen bir kullanıcıya promosyon teklifi sunabilir, ürünleri diğerine bağlı farklı fiyatlandırabilirsiniz.

     

    Rest API Desteği

    Rest API desteği sunan bir yazılıma (muhasebe, mobile application, e-ticaret yazılımı) ile ürün, kategori, marka, siparişler ve kullanıcı servislerine okuma ve düzenleme desteği sunabilirsiniz.

     

    Kullanıcı Daveti

    Site üyeleriniz sadece kullanıcı e-posta adreslerini girerek, ilgili kullanıcılara davet mesajı gönderebilir, kazandırdığı üyelerin yaptığı alışverişlerinden para puan kazanabilirler.

     

    Affilate Banner Desteği

    Diğer sitelere sunacağınız, affilate kazanç sistemi ile, en düşük maliyetle sitenizi en geniş kitlelere ulaştırabilir, ödemeyi sadece ziyaretçi geldiğinde ve/veya alışveriş yaptığında yaparsınız.

     

    Online Resim Düzenleme

    Yönetim panelindeki Resim Editörü ile, resimlerinizi bir desktop resim edtöründe düzenler gibi düzenleyebilir, logo ekleyebilir, kırpabilir ve boyutlandırabilirsiniz.

     

    Online Dosya Yöneticisi

    Yönetim panelinde bulunan Dosya Editörü ile, FTP programı kullanmadan sunucunuzdaki dosyaları panel üzerinden inceleyebilir, toplu olarak dosya / resim yüklemesi yapabilirsiniz.

     

    E-Bülten Gönderimi

    E-bülten/site üyelerine toplu mesaj/promosyon gönderebilir, istatistiklerini yönetim panelinizden takip edebilirsiniz. Dilerseniz elinizdeki e-posta listesini tek adımda listenize ekleyebilirsiniz.

     

    E-posta Raporları

    Klasik e-posta raporlara artı olarak gönderilen e-postaların durum ve içeriklerini görüntüleyebilirsiniz. Böylece sunucunuzdaki bir problemden dolayı hiçbir e-posta'yı kaçırmamış olursunuz.

     

    SMS Gönderimi

    Kullanıcılarınızın sipariş durumlarını SMS ile bilgilendirebilir, toplu SMS gönderebilir, gönderdiğiniz SMS raporlarını gerçek zamanlı yönetim panelinizden takip edebilirsiniz.

     

    B2B Kullanım Desteği

    Dilerseniz sitenizi sadece bayilere açabilir, gruplandırdığınız bayilere farklı indirim oranı tanımlayabilir, onlara özel XML ürün servisi sunabilir, bayi bakiye ödemelerini tahsil edebilirsiniz.

     

    Detaylı İstatistikler

    Panel üzerinden klasik e-posta istatistiklere artı olarak illerin, kullanıcıların, ödeme yapılan bankaların cirosuna iki tarih aralığı üzerinden grafiksel olarak görüntüleyebilirsiniz.

     

    Çoklu Dil Kullanımı

    Opsiyonel olan "Çoklu Dil Modülü" ile yazılıma 4 dile kadar ekleme yapabilir, çevirileri tek panelden yapabilirsiniz. Dile göre fiyat ve ülkeye göre kargo fiyatı / KDV oranı girebilirsiniz.

     

    Alışverişsiz Tahsilat

    E-Tahsilat şablonu ile siteden bağımsız direkt bir ödeme formu ile tahsilatlarınızı yapabilirsiniz. Ödeme sırasında sadece temel kişisel bilgiler girilip kredi kartı ile ödeme tamamlanabilir.

     

    Ticket Destek Sistemi

    Opsiyonel kullanılabilen bu mod ile, kullanıcılarınızın farklı departmanlara ticket açmasını ve panelinizde her departmanı farklı bir yönetiticinin yönetmesini sağlayabilirsiniz.

     

    Mobil Alışveriş Desteği

    Tüm şablonlar ve yönetim paneli responsive (mobil uyumlu) destekli ile gelir. Ek olarak Ios ve Android için ayrı mobile application hizmetini opsiyonel olarak kullanabilirsiniz.

     

    Ürün Kiralama Desteği

    Opsiyonel Kiralama Modülü ile, ürünlerinizi seçtiğiniz şehirlere asgari gün sayısı kadar kiralayabilir, ürünün müsait olmadığı günlerin girişini kapatabilirsiniz.

     

     

    Aşağıda anahtar teslim E-ticaret site özelliklerini inceleyebilirsiniz. 
     

     

    KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİR  - SUNUCU BAĞIMSIZ  - %100 MOBİL UYUMLU - GÜÇLÜ SEO ALT YAPISI

    PAZARYERLERİ İLE ENTEGREKOLAY POS KURULUMUKOLAY E-FATURAAÇIK KAYNAK ŞABLONLAR -

    AÇIK KAYNAK MODÜLLERB2B VE B2C KULLANIMISÜREKLİ GÜNCEL

     

     

     

     

     

     

     

     

    Havale / EFT (%3) :20,952.00 TL (KDV Dahil)

    Special Installment Options For Banks:

    In Order To Add Comments / Questions, You Must Be A Member.

    Average Assessment »

    Related Products

    Fast Shıppıng We Send İt To The World
    Safe Payment Our Site İs Under Protection With The Assurance Of 256Mbit Ssl Certificate
    Xml Dealership 8785 Kinds Of Xml Product Source
    Whatsapp Order You Can Order Fast And Safely Via 7X24 Whatsapp

    E-Bulletin Subscription

    Dont Miss The Opportunities With E-Boutine Subscription ...
    Payment Methods

    © Copyright 2019 - 2024 Go İthalat, Tüm Hakları Saklıdır.

    HAVALE YAPAN BAYİLERİMİZİN DİKKATİNE İBAN BİLGİMİZ DEĞİŞMİŞTİR. LÜTFEN YENİ BİLGİYE GÖRE TRANSFERLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİNİZ.

    My Shopping Cart