Go İthalat Türkiye'nin 1 Numaralı B2B Tedarikçisi. İster Parakende İster Toptan Al Yada İstersen XML Bayilik ile Tüm Dünyaya Sat For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping. For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping. For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping. For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping. For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping. For retail purchases, we offer payment at the door up to 2000 TL and we send over 2000 TL with free shipping.

3IN1 - SOLAR 2İN1 SABİT+OYNAR BAŞLI EL FENERİ - RADYO - MP3 BLUETOOTH - USB/ TF PORT - 4 PARÇA AMPUL KABLOLU - POWERBANK

3IN1 - SOLAR 2İN1 SABİT+OYNAR BAŞLI EL FENERİ - RADYO - MP3 BLUETOOTH - USB/ TF PORT - 4 PARÇA AMPUL KABLOLU - POWERBANK

Brand: Go ithalat

Stok:

98

Perakende Fiyatıdır

2,209.88 TL

Şimdi sipariş verirseniz içerisinde kargoda.
Ücretsiz
Kargo
Yeni
Ürün
Add To Basket
Take İt Now

3IN1 - SOLAR 2İN1 SABİT+OYNAR BAŞLI EL FENERİ - RADYO - MP3 BLUETOOTH - USB/ TF PORT - 4 PARÇA AMPUL KABLOLU - POWERBANK

 

Bluetooth, flash bellek, AUX ve TF hafıza kartı üzerinden MP3 oynatma için bir hoparlöre sahiptir

Aynı tipte 2 hoparlörü bağlayarak ses kalitesini ve gücünü artıran son derece özel TWS özelliği

FM, AM ve SW dalgaları için bir radyo alıcısı vardır

El feneri ve katlanabilir yan lamba mevcuttur

4 adet küçük 3 volt 4 watt LED ampul (her birinin ayrı açma/kapama düğmesi vardır)

Ayrı monokristal güneş paneli ve güneş paneli

Adaptörle tam şarj süresi: yaklaşık 10 saat

Gövde üzerinde şarj seviyesi göstergesi ile

Cep telefonlarını ve USB şarjlı cihazları (powerbank) şarj etmek için USB güç çıkışı

Dahili 7500 mAh şarj edilebilir pil

Güç adaptörü veya güneş paneli ile şarj etme yeteneği

 

Enas-S90 Al-Solar Taşınabilir Güneş Enerjili Aydınlatma Paketi ve Hoparlör Açıklaması:

İlginç çok işlevli güneş enerjili aydınlatma paketi, ampul ve acil durum ışığı + güç bankası + radyo flaşlı Bluetooth hoparlör

Şarj edilebilir bu paketin lambaları parlak ışıklarıyla oldukça verimli ve kullanışlı olup birçok kişinin işine yaramaktadır.

Bu SiB Seven cihazının acil durum el fenerini veya lambalarını karanlık bir yerde ışığa ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilir ve içindeki enerji konusunda endişelenmenize gerek kalmaz, çünkü ayrıca şarjı bittiğinde birkaç saat boyunca ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır, tekrar şarj edebilirsiniz.

Adaptör ve sokete ek olarak bu şarj veya güç kaynağı, cihazla birlikte gelen güneş paneli ve güneş ışığı aracılığıyla yapılabilir, yani doğada ve dağlardaysanız veya çölde kaybolmuşsanız ve güçlü ışığa veya güneş ışığına erişiminiz varsa yeterlidir. Bu çok işlevli fenerin güneş panelini güneş ışığına maruz bırakarak bu güneş paketinin dahili pilini şarj etmeye başlayın.

Elbette bu durumda, bu SiB yedi paketinin powerbank kısmı, bir cep telefonunu veya GPS uydu navigasyon cihazını (GPS) şarj ederek sizi ve çevrenizdekileri veya ailenizi kurtarmaya yardımcı olacak ve kayıp nedeniyle ölüm olasılığını en aza indirecektir.

Güneş paneliyle şarj edilebilen ilginç bir taşınabilir acil durum cihazı

Bu paketteki lambalar, minimum 50.000 saatlik kullanım ömrüne sahip olan yukarıdaki LED grubundan SiB 7'dir

Bu güneş enerjili lambanın dahili şarj edilebilir pili 8000 mAh hacim ve kapasiteye sahip olup, lambaların enerjisini veya cep telefonunuzun yardımcı şarjını uzun süre sağlayabilir.

Bu paketin bir diğer avantajı ise powerbank olmasıdır. USB çıkışı ile farklı model cep telefonları, MP3 çalarlar, MP4 çalarlar, GPS ve diğer şarj edilebilir cihazlar gibi her türlü taşınabilir multimedya cihazını USB paket portuna bağlayarak temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Bir diğer seçenek ise flash belleği de bağlayarak müzik dinlemek.

Ayrıca FM radyo alıcısı sayesinde sevdiğiniz radyo kanallarını dinleyip keyfini çıkarabilirsiniz.

Yani SiB Seven'dan bu güneş paketini satın alarak, yeşil enerji ürünlerinin tüketimindeki payınızı öderken ve yenilenemeyen enerjiyi israf etmeyerek, iyi, verimli ve kullanışlı 3 işlevli bir ürüne sahip olacak ve sonsuza dek harika ve kalıcı bir satın alma işlemi gerçekleştireceksiniz.

Güneş paneli üzerinden şarj etmek için güneş panelini pencerenin dışına ve güneşin en çok parladığı yere (güneş kayıyor olsa bile o aralıkta en fazla güneş ışığı alan yer) ve dik bir açıyla yerleştirebilirsiniz. Güneşin batmasını bekleyin ve şarj olmasını bekleyin.

Artık bu taşınabilir şarj edilebilir güç paketiyle, elektrik kesintisi sırasında ışık eksikliği veya ışık kaynağı eksikliği konusunda bir daha asla endişelenmenize gerek kalmayacak.

Elbette bu paket, bazen dağlarda ve elektriğin olmadığı yerlerde yaşayan köylüler ve göçebeler için de faydalı olabilir. Bu paketin güneş panelini günlerce güneş ışığına maruz bırakmak, paketin içindeki pili şarj etmek için yeterlidir ve geceleri, odanın veya çadırın içindeki alanı uzun süre açık tutmak veya cep telefonlarını şarj etmek veya müzik dinlemek için bu ışığı kullanabilirler.

SiB7'nin tanıttığı bu güç ve acil durum güneş lambası, ışık saçan ampullere sahip 2 adet ultra parlak beyaz LED ampulle donatılmıştır.

Seyahat edenler, dağcılar, doğa severler, turistler, mağaracılar, çevreciler ve korumacılar, sınır muhafızları, arazi sürücüleri, avcılar, muhafızlar, atölyeler ve fabrikalar, madenciler, kültürel miras ve antika uzmanları ve yetkilileri, yardım görevlileri ve hilal işçileri Kırmızı ve kurtarıcılar, çiftçiler, köylüler ve göçebeler, hayvancılık ve kümes hayvancılığı işçileri için en iyi araç, araştırma kampları ve kamp veya göçebe çadırları ve elektrik kesintisi olan alanlar ve karanlık zamanları için iyi, dayanıklı ve kullanışlı bir cihaza sahip olmak isteyen diğerleri için uygundur. Olmak için.

Bu metinler ve fotoğraflar yalnızca Sina Rasool ve Sib7 koleksiyonları tarafından hazırlanmış, çevrilmiş ve toplanmıştır. Lütfen benzer ürünler satmak için kopyalamayın. Çünkü kendine değer vermemek başkalarını değersiz kılacaktır.

Paket şunları içerir:

1 NS-S90LS güneş enerjili aydınlatma sistemi ve hoparlör

1 güneş paneli

4 adet küçük 3 watt ampul

1 şarj adaptörü

 

SiB-Seven satış bilgileri:

1. Güneş enerjisi teknolojisi konusunda gerçekçi olmalısınız ve bir şarj cihazı ve elektrik adaptörüne eşdeğer güçlü ve hızlı bir şarj beklememelisiniz. Bir elektrik priziniz olmasın, ana şarj cihazını düşünmeyin, bu cihazın güneş panelinin ana avantajı, üzerine güneş ışığı tutarak pilin çok kademeli olarak şarj olmasıdır. (Elbette, aynı miktar bazen dağlarda ve çöllerde hayat kurtarıcı bir acil durum olabilir)

2- En iyi ve maksimum şarj için bu paketin güneş panelini en fazla güneş ışığı alan yere kurmanız önerilir, gölge altına veya engel ve ağaç altlarına ya da havanın bulutlu olduğu zamanlara kurmanız verimi düşürecektir.

3- Bu SiB 7 cihazının güneş paneli olumsuz hava koşullarına dayanıklıdır (hava koşullarına dayanıklıdır), ancak bu su geçirmez veya su geçirmez veya darbeye dayanıklı veya kurşun geçirmez olması için bir sebep değildir, bu yüzden yağmura maruz bırakmayın veya suya atmayın. Özellikle güneş paneline diğer sıvılardan veya keskin veya ağır nesnelerin veya aşındırıcı ve asidik veya kaynar su gibi sıcak sıvıların etkisinden kaçının.

4. Uzun süreli kullanım nedeniyle dahili pil hücrelerinin bozulmaması için, bu cihazı bir süre kullanmak istemiyorsanız (örneğin, depolamak veya bir yerde tutmak istiyorsanız), bir adaptör veya güneş ışığıyla 3 ila 4 ayda bir şarj etmeniz önerilir. Örneğin, pil hücrelerinin sağlıklı kalması için bir gün güneşte bırakın.

5. Ana cihaz güçlü bir çerçeveye yerleştirilmiş olsa da, nihayetinde sıradan neme ve toza dayanabilir. Bu nedenle, ana kutunun veya kablo bağlantılarının suya düşmemesine veya doğrudan yağmura ve suya maruz kalmamasına dikkat edin.

6- Şarj türü ve ortam sıcaklığındaki değişim miktarı akünün tepki vermesinde etkili olabilir.

Havale / EFT (%3) :2,572.29 TL (KDV Dahil)

Special Installment Options For Banks:

In Order To Add Comments / Questions, You Must Be A Member.

Average Assessment »

Related Products

Fast Shıppıng We Send İt To The World
Safe Payment Our Site İs Under Protection With The Assurance Of 256Mbit Ssl Certificate
Xml Dealership 8785 Kinds Of Xml Product Source
Whatsapp Order You Can Order Fast And Safely Via 7X24 Whatsapp

E-Bulletin Subscription

Dont Miss The Opportunities With E-Boutine Subscription ...
Payment Methods

© Copyright 2019 - 2024 Go İthalat, Tüm Hakları Saklıdır.

My Shopping Cart